OBB ve Mod Apk Nasıl Kurulur?

İndirdiğiniz ve severek oynadığınız oyunlarda, tüm acemi oyuncular, zorlu rakiplerle savaşmak için sınırlı yükseltme araçları veya premium özelliklerin olmaması sorunuyla karşı karşıya. Premium özellikleri edinmek ve ücretsiz yükseltmeyi tamamlamak için oyunun özel uygulamalarının yani Mod Apk’sını yüklemeniz gerekir. Mod dediğimiz, Modifiye edilmiş uygulama demektir. Kısacası bir oyunun tüm özelliklerini bir arada sunması.

Apk Dosyaları Nasıl Yüklenir
Apk Dosyaları Nasıl Yüklenir

Bu yazıda, Mod Apk’nın nasıl kurulacağını ve OBB dosyalarının ne olduğunu açıklayacağız. Neden onlara ihtiyacımız var? Sonuçta, OBB dosyalarını kullanarak Mod Apk’yi nasıl kurabilirsiniz? Apk nedir, nasıl kurulur inceleyelim.

Apk nedir?

Android Uygulama Paketleri olarak da bilinen Apk’lar, platformların programlarını yaymak, indirmek ve yüklemek için kullandıkları dosya biçimleridir. Apk’lar özellikle Android işletim sisteminde belirtilir. Tüketicilerin çoğunluğu artık Android platformunda olduğundan, bu düzeltmelerin özelliklerini anlamak önemlidir.

Mod Apk Nedir?

Mod Apk’lar, tüm önemli oyunlar ve uygulamalar için web sitemizde bulunan orijinal uygulamaların değiştirilmiş veya alternatif sürümleridir ve bunları hızlı bir şekilde indirmenize olanak tanır.

Bu değiştirilmiş uygulamalar, kullanıcılara profesyonel araçları ve özellikleri deneyimleyebilmeleri için premium programlara ücretsiz üyelik sağlayan farklı bir sürümdür. Oyun biçiminde, bu özelleştirilmiş sürüm aracılığıyla oyunda sınırsız para, madeni para ve puan (her türlü ekipman için ücretsiz alışveriş) yaşayabilirsiniz.

Mod Apk ile tüm pro özellikleri ve işlevleri oyuncular için ücretsiz olarak açılır. Bunları elde etmek için para gerekmez. Kilitsiz seviyeler, karakterler ve araçlar, oyunda reklam yok, gecikme yok ve daha gelişmiş özellikler Web sitemizde neredeyse tüm popüler Mod Apk’larını bulabilirsiniz.

OBB Dosyaları Nedir?

OBB dosyaları, ek özellikler veya benzersiz özellikler içeren Android platform uygulama dosyası türünün genişletilmiş bir sürümüdür. Genellikle Apk dosyalarında bulunmayan büyük oyunlarda, gelişmiş seviye verileri sağlar.

OBB dosyalarında bulunan veriler, yükseltilmiş görseller, HD çözünürlükler, 3D Simülasyon, Ses, Müzik, Arka Plan müziği ve outlook, programlar, arka uç destek programları ve oyunlara en iyi özelliklerin dahil edilmesine yardımcı olan diğer öğeleri içerir.

OBB dosyaları tüm programlar ve oyunlar için gerekli değildir; yalnızca önemli program varlıkları, veri toplama, karmaşık işlevler ve daha fazla hizmete sahip oyunlar için OBB dosyaları gerekir. Oyunun düzgün çalışması için bu OBB dosyalarının Apk dosyalarıyla birlikte yüklenmesi gerekir.

Apk – Mod Apk veya OBB Dosyaları Nasıl Yüklenir?

Burada, Android akıllı telefonunuza Mod Apk’yı indirmek ve yüklemek için size basit bir teknik göstereceğiz.

  • Başlamak için web sitemizden ilgili Apk’yı arayın.
  • İndirme linki sol üstte, oyun resminin altında yer almaktadır.
  • İndir düğmesine dokunun.
  • Karşınıza gelen indirme sayfasında, ister Google Play Üzerinden Yükle, İster Mod Apk Son Sürüm olarak, isterseniz de Norma Apk Son Sürüm olarak indir düğmesine tıklayın.
  • Şimdi Mod Apk yüklemeniz gerekir.
  • Ayarlar> Gizlilik> indir> bilinmeyen kaynak’a gidin.
  • Yükleme işlemi sırasında, ekranınızda bilinmeyen bir kaynaktan indirmenize izin veren bir seçenek görünecektir. Yüklemeyi tamamlayın.
  • OBB dosyaları da aynı tarzda yüklenmektedir. Ancak OBB dosyaları yüklenirken, ilgili uygulama kapalı olmalıdır.

İyi oyunlar dilerim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir