Web Postegro Site Girişi

Web Postegro

Postegro apk, Google Play üzerinden indirilebilir. Bilgilerinizi güvence altına almak için, gerçek hesabınızı kullanarak programa giriş yapmamanızı öneririz. Bunun yerine, burada gerçek hesap görünümünde sahte bir hesapla oturum açın. Postero İnstagram hesabına girilen bilgiler uygulamanın veri tabanında saklanır. Postero Apk, aradığınız kişinin profilini görüntülüyorsa, o kişinin veya kişinin takipçilerinden birinin bu uygulamayı kullandığı anlamına gelir. Uygulamanın algoritma mantığı aşağıdaki gibidir.

Web Postegro giriş yapmak zararlı mıdır?

Bir siber güvenlik uzmanı, web postegro zararlarını şu şekilde tanımladı: “Kullanıcılar programı indirip giriş yaptıktan sonra, uygulamada kendi profillerinin bir yedeğini oluşturuyor ve gelecekte bir güvenlik açığı oluşturuyorlar.” açıklama, uygulamanın birkaç şikayet aldığını keşfetti. Gizli profilleri görmek için indirdiğiniz “Web Postero” uygulaması gizlilik haklarınızı ihlal ediyor. Sonuç olarak, siber güvenlik uzmanları kullanımını teşvik etmemektedir.

Gizli hesaba bakıldığını karşı taraf anlar mı?

En sık kullanılan gizli hesap kontrol programı Postero‘dur. Program içinde gizlenen hemen hemen her hesaba erişilebilir. Programı kullanmak için İnstagram hesabınıza bağlanmanız gerekir. Ancak, burada kişisel hesabınızla giriş yapmamanızı şiddetle tavsiye ederiz. Yazılım şu anda Google Play Store’dan indirilebilir, ancak zaman zaman geri çekiliyor. Web sitesi sürekli olarak giriş yapmanıza ve profilleri okumanıza izin verir. Postegro ayrıca profilini okuduğunuz kişiyi de bilgilendirmez.

Web Postegro Site Girişi

Postegro ücretli midir?

Postegro, kullanıcılara her gün üç ücretsiz ayrıcalık verilir ve bundan sonra para talep edilir. Postegro’yu kullanmak için programa kaydolmanıza gerek yoktur, tek ihtiyacınız olan bir İnstagram hesabıdır. İstediğiniz profile erişmek için İnstagram hesabınızı kullanarak giriş yapın.

Web Postegro ve Bestwhozi sitelerine giriş

Bestwhozi sitesi ve uygulaması da aynı amaca hizmet etmekteydi. Ancak şu anda bu iki siteye de giriş yapılamamaktadır. Uygulamalar çalışmaktadır ancak site girişleri mümkün değildir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir